ledere stand,
een eigen verhaal!

Klant: Fespa Nederland
Beurs: Fespa 2024
Datum: 14 t/m 17 mei 2024
Werk: Standbouw
Type stand: Kopstand
Formaat: 10 x 10 mtr.

Op de grootste internationale sign & print beurs hebben we de gezelligste plek van de beurs gecreëerd waar krachten gebundeld werden met 10 toonaangevende printpatners. Waarbij we samen als waardeketen / ecosysteem de toekomst van Nederlandse printindustrie werken. Opvallend Nederlands oranje plein om te netwerken, sparren, inspireren en samen proosten

Formulerig van de opdracht

Verbindingen leggen in de indsutrie van Visuele communicatie: De gezelligste plek van de Fespa Amterdam creëren. Waarbij prinprofessionals worden geïnspireerd op het gebied van innovatie, duurzaamheid en efficiëntie. Het ecosysteem van leveranciers, producenten, brancheorganisaties en printprofessionals met live communicatie het inspireren van actie. Om zo samen de toekomst van print neer te zetten en bezoekers te inspireren. Door het gezelligste plein te creeren aan het begin (en eind) van de Fespa Amsterdam de plek waar heel Print Nederland en Belgie samenkomt. Met Nederlandstalige zanger Jelmar de Vries samen proosten. Als Nederland zetten wij zo internationaal de trend en inspireren wij tot samenwerking en innovatie. Als Nederland lopen wij voorop en mogen dan ook best een internationale voortrekkersrol nemen.

De stand moet een zo minimaal mogelijke impact hebben op het milieu en internationaal het voorbeeld zijn: daarom is er gekozen voor gercyclede en recyclebare inhakers in combinatie met Sign Again, PET vilt oranje gevels en andere materialen die wij gerecycled hebben. Zo vergroten wij de kracht van print waarbij we de footPRINT verlagen. Dit leverde grote internationale interesse op.

Onze rol in project

De dwarsliggers die het spoor recht doen lopen en de inhakers die de waardeketen samenbrengt op het Fespa NL plein.

Concreet: 

  • Concept & ontwerp
  • Leidende rol circulair maken van de stand door gebruik juiste materialen
  • Verbindende rol richting diverse deelnemers
  • Projectplanning
  • Op-en afbouw
  • Aanspreekpunt & begeleidende rol

Vragen of interesse
over deze specifieke case?

Na het zien van deze case heb je misschien prangende vragen? Of heb je misschien zelf interesse in een soortgelijke stand-presentatie. In beide gevallen kun je gerust contact opnemen met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan