ledere stand,
een eigen verhaal!

Klant: Take Aware
Beurs: Horecava 2024 in de RAI Amsterdam.
Datum: 8 - 11 januari 2024
Werk: Standbouw

Hapje voor stapje duurzamer! Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We bieden duurzamere(re) alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. De meeste producten uit ons assortiment dragen bij aan een circulaire economie, waarbij afval een tweede leven krijgt en wordt omgezet tot een verpakking. Alles draait bij ons om Friendly Disposables. We zetten hierin stappen, maar willen het niet te zwaar maken. Zo helpen wij jou om hapje voor stapje duurzamer te worden!

We hebben een jong en enthousiast team, dat enorm snel groeit. Samen werken we aan een gezamenlijk doel: De grootste aanbieder van duurzame disposables worden in de Benelux. Dit doen we vanuit het mooiste kantoor van Groningen. Daarnaast hebben we sinds kort ook een kantoor in Enschede.

Take Aware stond met 3 Inhaker stands op de Horecava 2024 in de Rai Amsterdam. Volledig in het teken van duurzaamheid waar Take Aware voor staat hebben we hun bestaande stand in een nieuw jasje gestoken. Dit hebben we uitgevoerd met de Inhaker. Wanden, meubels en verlichte doekframes.

Vragen of interesse
over deze specifieke case?

Na het zien van deze case heb je misschien prangende vragen? Of heb je misschien zelf interesse in een soortgelijke stand-presentatie. In beide gevallen kun je gerust contact opnemen met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan