Roll-up banners van klein tot groot

Een roll up banner behoort tot de basis van jouw presentatie of beursmateriaal. Het is een zeer eenvoudig systeem om te gebruiken en makkelijk mee te nemen voor onderweg. De roll up banner is keer op keer te gebruiken.

Roll-up Banners

Standaard Roll-up banner

Wie kent hem niet? De roll up banner is een go to promotiemiddel voor iedereen die evenementen, beurzen of presentaties verzorgt. Het doek van de roll up banner wordt full-colour bedrukt met jouw ontwerp, informatie of idee. Onze studio denkt graag mee over het eindresultaat.

Vraag offerte aan
XXL Roll-up Banner

XXL Roll-up banner

Met een Roll up XXL trek je maximaal de aandacht van een ieder die er langs loopt. Daarnaast kan een Roll up XXL ook erg goed fungeren als een beurswand of fotowand. Door het formaat is het mogelijk om meer informatie en visuals kwijt te kunnen op het doek, waardoor een presentatie effectiever kan zijn.

Vraag offerte aan
X Banner

X banner

De X-banner is de lichtgewicht onder de banners en het systeem is makkelijk in- en uit elkaar te halen waardoor hij ideaal is voor onderweg. Het doek is eenvoudig te vervangen met een andere print en strak op te hangen in het frame.

Vraag offerte aan

Vragen of interesse
op het gebied van roll-up banners?

Met al meer dan 40 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met roll-up banners helpen wij je graag op weg naar het juiste product. Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan