Printerieur; print en interieur

Op zoek naar een interieur dat niemand anders heeft of wil je dat deze volledig aansluit bij jouw huisstijl? Dan is printerieur voor jou de oplossing! Het woord zegt het eigenlijk al, een combinatie tussen print en interieur.

Tegenwoordig kunnen wij op allerlei materialen printen waardoor het mogelijk is om een custom made interieur te verzorgen. Daarbij is het ook een duurzame manier van restylen. Geen verbouwing meer nodig! Ons gespecialiseerde montage team monteert het printerieur snel en zonder overlast voor jou op locatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotowanden

Trots op een zelf gerealiseerd project of kun je niet genoeg krijgen van de omgeving waar je bedrijf is gevestigd? Laat deze foto’s tot leven komen op de wanden in jouw bedrijf! Naadloos fotobehang is te bedrukken in full-color met allerlei afbeeldingen naar keuze. Een fotowand staat niet alleen prachtig, maar zorgt ook voor een ondersteuning bij de vermindering van stress. Daarbij kan het de akoestiek verbeteren in jouw pand. Een prettig aangeklede werkomgeving en waar de akoestiek prettig wordt ervaren verhoogt de productiviteit.

Vraag offerte aan

Akoestiek

Er is niks zo vervelend als een galmend interieur! Het wekt irritatie en vermoeidheid op bij een ieder die zich er in bevindt. De oplossing voor dit probleem is vrij eenvoudig te creëren met akoestische panelen. Deze zijn te bedrukken met jouw eigen huisstijl of kies een mooie afbeelding. Geschikt voor elk pand, van kledingwinkel tot kantoor of in een theater. De panelen zijn te bevestigen op wanden en plafonds. Ze kunnen ook geleverd worden als roomdividers die op zichzelf kunnen staan. Aangename akoestiek draagt bij aan een stress verminderende en productiviteit verhogende werkomgeving.

Vraag offerte aan
Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamfolie is niet alleen mooi, maar ook ontzettend praktisch! Het kan zorgen voor privacy op kantoor, maar ook dienen als zonwering die de warmte of schittering van de zon beperkt. De mogelijkheden voor raamfolie zijn oneindig, omdat deze in verschillende vormen en maten full color bedrukt kan worden. Hierdoor kan het ook gebruikt worden om een boodschap over te brengen of te dienen als bewegwijzering.

Vraag offerte aan

Vragen of interesse
op het gebied van printerieur?

Met al meer dan 40 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met printerieur helpen wij je graag op weg naar het juiste product. Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan