Een familiebedrijf
met passie voor signing.

Wij zijn een full-service standbouw- en signbedrijf met een leuk team vol vakidioten die allemaal mooie producten willen maken voor onze klanten. Wij zijn elke dag bezig met het bedenken, ontwerpen, produceren en monteren van de meest uiteenlopende reclame-uitingen voor onze klanten. Dat is onze passie!

Waarom
kiezen voor Schokker Producties?

Wij geloven in unieke aanpak en maatwerk, waarbij we uw wensen grondig beluisteren en een op maat gemaakt advies bieden. Continu in gesprek blijven is voor ons essentieel om precies te leveren wat u nodig heeft. Onze ruim 40 jaar ervaring vormt een stevige basis, maar we omarmen ook graag nieuwe uitdagingen. Daag ons uit met uw opdracht en samen streven we naar een prachtig eindresultaat. Onze kernwaarden van strikte planning en duidelijke communicatie waarborgen helderheid voor iedereen.

SI’BON
gecertificeerd signbedrijf!

Schokker Producties is een gecertificeerd signbedrijf en is aangesloten bij SI’BON, dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de Erkende Signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen voor vakbekwaam personeel.

Voor meer informatie ga naar: www.sibon.nl

Duurzaam met
Sign Again Principe!

Schokker Producties werkt zoveel mogelijk volgens het Sign Again Principe. Dat wil zeggen dat materialen zoveel mogelijk een tweede leven krijgen, een stand kan volledig worden opgebouwd uit gerecyclede materialen.

Ons topteam

We werken met een hecht team; grafisch vormgevers, reclameadviseurs, printoperators en monteurs. Ze delen de ambitie om collega’s en klanten langdurig aan ons te binden.

WERKEN BIJ ONS?
Wietze Oenema
Carla van der Merk
Kor Schokker
Gretha Dijkstra
Marianne Schokker
André Douma
Edwin Wouda
Lean Dijkstra
Michel Elzinga
Germ Velstra
Yob Bos
Niels Monsma

In ons echt familiebedrijf koesteren we elke dag onze passie door het bedenken, ontwerpen, produceren en monteren van een divers scala aan reclame-uitingen voor onze klanten, waarbij ons erfgoed van toewijding en vakmanschap ons drijft om keer op keer verhalen tot leven te brengen.

Kennismaken met ons familiebedrijf?

Als erkend leerbedrijf hebben wij elk jaar plek voor een aantal enthousiaste stagiaires. De stagiaire krijgt een unieke kans om ervaring op te doen in de sign industrie. Ben je gemotiveerd, een teamplayer en heb jij oog voor detail dan hebben wij wellicht een stageplek voor je.

Wordt jij onze nieuwe stagiaire?

Schokker Producties is een gecertificeerd signbedrijf en is aangesloten bij SIBON, dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de Erkende Signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen voor vakbekwaam personeel.

Meer weten over certificeringen?

Vragen of interesse
over ons bedrijf of expertises?

Wil je nog meer te weten komen over ons mooie familiebedrijf? Uiteraard vertellen we je graag meer. Uiteraard is het ook mogelijk om onze showroom te bezoeken.

Neem contact op