ledere stand,
een eigen verhaal!

Klant: Lely Nederland - Maassluis
Soort stand: Inhaker

Lely, de grootste robotproducent van Europa, zet zich in voor het verbeteren van het leven van melkveehouders. Op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) presenteert Lely op hun stand, ter ere van hun 75ste verjaardag, oplossingen voor melken, voeren, diergezondheid en meer. Wij hebben voor Lely een open stand ontworpen en gebouwd in de herkenbare rode Lely-kleur, gebruikmakend van De Inhaker.

De Inhaker biedt ongekende standbouwmogelijkheden met eenvoudige inhaakbare onderdelen. De speciale constructie voorkomt buiging van panelen, waardoor de keuze voor extra dikke materialen overbodig is. Dit resulteert in een materiaalbesparing tot 60%, waardoor de constructie handzamer en compacter wordt. Een complete beursstand op basis van Inhakers past op een enkele rolcontainer en trekt bovendien de aandacht door zijn indrukwekkende uitstraling.

Vragen of interesse
over deze specifieke case?

Na het zien van deze case heb je misschien prangende vragen? Of heb je misschien zelf interesse in een soortgelijke stand-presentatie. In beide gevallen kun je gerust contact opnemen met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan