Wij printen,
op (bijna) alles!

Van visitekaartjes tot stickers en van spandoeken tot binnenreclame. Printen doen wij allang al niet meer alleen op papier. Wij printen op allerlei materialen en daarmee kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijfsuiterlijk past bij wie je bent. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden en hoe jij jezelf het beste kan presenteren.

Welzijn door interieur

Als het gaat om de inrichting van gebouwen in de zorg wordt er voornamelijk gekeken naar hygiëne en veiligheid, maar je ergens thuis voelen is ook een belangrijk onderdeel van het algemene welzijn. Zeker als je een wat langere tijd gaat doorbrengen in een omgeving is het belangrijk dat dit wordt ervaren als een fijne plek om te zijn.

 

Lees meer...

Een aantal Print Cases

Expert Gorredijk
Carwrapping voor Expert

Expert, de elektronica winkel die je overal vindt in Nederland. Voor de vestigingen in Gorredijk, Heereveen, Drachten hebben we de bedrijfswagens mogen voorzien van autobelettering / carwrapping. Je kunt nu helemaal niet meer om de Expert heen.

Bekijk deze case
Anker Stuy – Terwispel

Het in 1898 opgerichte Anker Stuy Coatings ontwikkelt en produceert jaarlijks voor meer dan drie miljoen liter verf voor de timmerindustrie, meubel- en interieurbouw, en vakschilders. Met oog voor duurzaamheid, innovatie en een hechte relatie met onze klanten.

Over…

Bekijk deze case
Boekehiem
Gemeenschappelijke ruimtes vernieuwd van Boekehiem

Met trots delen wij het succesvolle resultaat van ons recente project in samenwerking met woningcorporatie Elkien en Wits Vastgoedonderhoud. Op verzoek van Elkien hebben we, in nauwe samenwerking met Wits, het volledige complex van Locatie…

Bekijk deze case

Vragen of interesse
op het gebied van print?

Wat je ook wilt printen, wij hebben altijd een passende oplossing. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden en hoe jij jezelf het beste kan presenteren. Neem contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan