Standbouw
van ontwerp tot uitvoering

Na 30 jaar ervaring in de standbouw kennen wij alle ins en outs! Een beurspresentatie is niet eenvoudig. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden. Van presentatie tot regels en van transport tot ontwerp. Wij helpen je daar graag mee van begin tot eind, zodat jij jezelf op de beste manier kan presenteren.

De Inhaker

Deze multifunctionele marketingtool biedt oneindig veel mogelijkheden voor een indrukwekkende visuele communicatie. Van een opvallende display, balie, wand tot zelfs een gesloten ruimte. Eventueel compleet met licht, geluid en beeld. Met De Inhaker zet je jouw merk of product in de schijnwerpers op een leuke én betaalbare manier.

Meer informatie

Winnaar Gouden Giraffe 2023

Samen met Printproducent Probo uit Dokkum hebben wij een Gouden Giraffe Event Award in de wacht gesleept voor het beursproject Printing Wonderland.

Op de Sign & Print Expo in 2022 creëerden wij een printexperience van tweehonderd vierkante meter om de beursbezoekers mee te nemen in de mogelijkheden van print.

Bekijk dit project

Een aantal Stand Cases

Anker Stuy – Terwispel

Het in 1898 opgerichte Anker Stuy Coatings ontwikkelt en produceert jaarlijks voor meer dan drie miljoen liter verf voor de timmerindustrie, meubel- en interieurbouw, en vakschilders. Met oog voor duurzaamheid, innovatie en een hechte relatie met onze klanten.

Over…

Bekijk deze case
Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België leveren wij betrouwbare systemen en oplossingen voor werken op hoogte en in besloten ruimten.

Bekijk deze case
KM Yachtbuilders – Makkum

KM Yachtbuilders is gespecialiseerd in het bouwen en afwerken van op maat gemaakte aluminium zeiljachten. Zij leveren ook aluminium rompen voor zeil- en motorjachten tot dertig meter lengte. KM Yachtbuilders bouwt en onderhoudt ook aluminium constructies voor apparatuur aan wal…

Bekijk deze case
Lely Nederland – Maassluis

Lely, de grootste robotproducent van Europa, zet zich in voor het verbeteren van het leven van melkveehouders. Op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) presenteert Lely op hun stand, ter ere van hun 75ste verjaardag, oplossingen voor melken, voeren, diergezondheid…

Bekijk deze case
Take Aware

Hapje voor stapje duurzamer! Bij TakeAware verkopen we geen gewoon verpakkingsmateriaal. We bieden duurzamere(re) alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. De meeste producten uit ons assortiment dragen bij aan een circulaire economie, waarbij afval een tweede leven krijgt en…

Bekijk deze case

Vragen of interesse
op het gebied van standbouw?

Wat je ook wilt presenteren, wij hebben altijd een passende oplossing. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden en hoe jij jezelf het beste kan presenteren. Neem contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan