Inrichting; van meubels tot TV’s

Wist je dat wij ook de complete inrichting van een stand kunnen leveren? Met onze jarenlange ervaring in de standbouw helpen wij je dan ook graag met al je stand-presentaties.

Meubilair

Bij Schokker Producties bieden we een breed scala aan stijlvol en functioneel meubilair. Of het nu gaat om comfortabele zitgedeeltes, opvallende statafels, of praktische balies, wij regelen het meubilair dat past bij de uitstraling van jouw stand. Ons doel is om een sfeer te creëren die de aandacht trekt en bezoekers uitnodigt om langer te blijven.

Vraag offerte aan

TV/Schermen

Een krachtig visueel element kan de aantrekkingskracht van je stand aanzienlijk vergroten. Daarom bieden wij hoogwaardige tv’s en schermen als onderdeel van onze standinrichtingsservice. Of je nu dynamische presentaties, productdemonstraties, of bedrijfsvideo’s wilt tonen, wij zorgen voor de naadloze integratie van audiovisuele elementen in jouw stand.

Vraag offerte aan

Vloeren

De vloer van je stand is meer dan alleen een oppervlak. Het is een essentieel onderdeel van de algehele uitstraling en beleving. Bij Schokker Producties bieden we diverse vloeropties, van tapijttegels tot laminaat. Bovendien bieden we ook gepersonaliseerde/geprint vloerzijl. Hiermee voegen we een uniek en persoonlijk tintje toe aan de stand, waardoor deze nog beter aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit.

Vraag offerte aan

Vragen of interesse
op het gebied van Stand inrichting?

Met al meer dan 40 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met Stand inrichting helpen wij je graag op weg naar het juiste product. Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan