Interieur signing; mooi en praktisch

De eerste indruk is heel belangrijk! Deze bepaalt vaak of een klant verder wil met jouw bedrijf. Een uniek en opvallend interieur is dan ook van groot belang om een goede eerste indruk achter te laten. Het is per slot van rekening het eerste wat er gezien wordt als men bij jouw bedrijf komt. Interieur signing vergroot daarnaast de herkenbaarheid en zichtbaarheid van jouw bedrijf voor een ieder die in jouw pand komt. Maak van jouw pand een visitekaartje en laat een onvergetelijke eerste indruk achter. Interieur signing is er in allerlei soorten en maten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fotowanden

Fotowanden

Trots op een zelf gerealiseerd project of kun je niet genoeg krijgen van de omgeving waar je bedrijf is gevestigd? Laat deze foto’s tot leven komen op de wanden in jouw bedrijf! Naadloos fotobehang is te bedrukken in full-color met allerlei afbeeldingen naar keuze. Een fotowand staat niet alleen prachtig, maar zorgt ook voor een ondersteuning bij de vermindering van stress. Daarbij kan het de akoestiek verbeteren in jouw pand. Een prettig aangeklede werkomgeving en waar de akoestiek prettig wordt ervaren verhoogt de productiviteit.

Vraag offerte aan

Wandtekst

Een mooie inspirerende quote, de slogan van je bedrijf of je bedrijfsnaam aan de wand. Het kan allemaal! Wandtekst is een effectieve manier om een boodschap over te dragen en door de eindeloos veel materialen die beschikbaar zijn ook enorm creatief toe te passen. De tekst kan met folie geplakt worden op de wand voor een egaal effect. Op zoek naar iets met meer impact? Kies dan bijvoorbeeld voor 3D freesletters. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en het gewenste effect. Je herkenbaarheid ook buiten je pand vergroten? Bekijk onze vormen van gevelreclame.

Vraag offerte aan
Interieurfolie

Interieurfolie

Kan het meubilair wel een opfrisbeurt gebruiken, maar zit je niet te wachten op een dure verbouwing? Dat is tegenwoordig geen probleem meer. Wij geven meubilair, keukens en andere voorwerpen een tweede leven door deze te wrappen met interieurfolie. Een budgetvriendelijke en duurzame oplossing! In onze New Deco Interieurfolie brochure bieden we een keuze aan uit meer dan 140 kleuren en structuren. Denk bijvoorbeeld aan hout, beton, textiel, steen of metaal.

Vraag offerte aan

Vragen of interesse
op het gebied van interieur signing?

Met al meer dan 40 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met interieur signing helpen wij je graag op weg naar het juiste product. Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan