De Inhaker Standbouw 2.0

Laat je creativiteit de loop met de Inhaker, een modulair systeem waarmee je complete wanden of gesloten ruimtes kan creëren.

Deze multifunctionele marketingtool biedt oneindig veel mogelijkheden voor een indrukwekkende visuele communicatie. Van een opvallende display, balie, wand tot zelfs een gesloten ruimte. Eventueel compleet met licht, geluid en beeld. Met De Inhaker zet je jouw merk of product in de schijnwerpers op een leuke én betaalbare manier.

Bespreek met ons wat het doel is en wij denken met je mee hoe dit gerealiseerd kan worden. Lever je eigen ontwerp aan of laat het door onze studio ontwerpen.

Eenvoudig in elkaar te zetten, makkelijk te vervoeren en er is veel ruimte voor creativiteit.

De Inhaker kan gebruik maken van panelen uit verschillende soorten, maten en materialen. De panelen kunnen verlicht en onverlicht geleverd worden.

Haak jij ook aan?

Met de Inhaker kun je met behulp van verschillende onderdelen oneindig veel items maken, zoals een display, tafel, desinfectiezuil, kapstok, achterwand, lessenaar of scheidingswand. Door verschillende items de combineren kun je zelfs complete opstellingen maken. Denk aan een beursstand, opname studio, garderobe of showroom. Laat je inspireren door de mogelijkheden van de Inhaker.

Een greep uit ons werk

Anker Stuy – Terwispel

Het in 1898 opgerichte Anker Stuy Coatings ontwikkelt en produceert jaarlijks voor meer dan drie miljoen liter verf voor de timmerindustrie, meubel- en interieurbouw, en vakschilders. Met oog voor duurzaamheid, innovatie en een hechte relatie met onze klanten.

Over…

Bekijk deze case
Europrofyl – Leeuwarden

Europrovyl is dé toonaangevende en duurzaamste kozijnleverancier van Nederland. Door hun innovatieve cultuur zijn ze de meest efficiënte ketenpartner en ontzorgen we onze klanten.

Bekijk deze case
Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België leveren wij betrouwbare systemen en oplossingen voor werken op hoogte en in besloten ruimten.

Bekijk deze case
KM Yachtbuilders – Makkum

KM Yachtbuilders is gespecialiseerd in het bouwen en afwerken van op maat gemaakte aluminium zeiljachten. Zij leveren ook aluminium rompen voor zeil- en motorjachten tot dertig meter lengte. KM Yachtbuilders bouwt en onderhoudt ook aluminium constructies voor apparatuur aan wal…

Bekijk deze case

Veel gestelde vragen:

WAARIN VERSCHILT DE INHAKER MET ANDERE, VERGELIJKBARE SYSTEMEN?

De Inhaker is eenvoudig te personaliseren en aan te passen aan elk moment. De koker kan worden beplakt met stickers. Vind je de gleuven niet mooi? Dan zijn daar goedkope opvulprofielen voor te maken. Voordeel is dat je signbedrijf alles voor de Inhaker zelf kan maken. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je wilt.

WAAR IS DE INHAKER VAN GEMAAKT?

De Inhaker is gemaakt van hoogwaardig gerecycled PVC en POM.

IS DE INHAKER DUURZAAM?

De Inhaker is gemaakt van gerecycled PVC en POM en heeft een levensduur van zeker 10 jaar of langer (bij normaal gebruik). Dankzij de slimme constructie is er voor de Inhaker gemiddeld 60% minder materiaal nodig dan voor bijvoorbeeld een kartonnen staander. Na gebruik kun je de Inhaker gratis inleveren bij jouw signmaker. Wij halen deze op en zorgen voor de recycling. Met de Inhaker hoef je niet telkens een compleet nieuwe zuil aan te schaffen, waardoor je fors bespaart op materiaalkosten. Dit geldt ook voor de objecten die je inhaakt. Dankzij de slimme constructie kun je met veel dunnere materialen werken dan bij traditionele systemen. Dit leidt ook tot een efficiënter transport en lagere CO2-uitstoot.

HOE WERKT DE INHAKER?

De Inhaker bestaat uit 4 kokers die om de 75 mm met elkaar verbonden zijn door zogeheten ‘connectors’. De connectors zijn oersterk en hebben een directe draagkracht van maar liefst 50 kilo. Door deze constructie kun je met eenvoudige haakjes relatief zware dingen aan de Inhaker hangen. De kokers zelf zorgen ervoor dat het object wat je erin haakt ook horizontaal stevig hangt.

Vragen of interesse
over Welzijn door interieur?

Wil je meer weten over Welzijn door interieur? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem gerust contact op of kom langs in onze showroom.

Neem contact op