Routing; bewegwijzering van A naar B

Goede bewegwijzering (ook wel routing) zorgt ervoor dat men de weg niet kwijtraakt. Routing is een essentieel onderdeel van jouw bedrijfspand of bedrijventerrein. Goede bewegwijzering zorgt ervoor dat men de weg niet kwijtraakt op jouw bedrijventerrein of weet waar er geparkeerd mag worden. Waar zit de ingang van jouw pand en hoe kom je daar? Dit wordt allemaal aangegeven met routing. Van parkeerbordjes tot zuilen met alle informatie die je nodig hebt om de weg te vinden. Voor alle soorten bewegwijzering hebben wij een passende oplossing.

Routeborden

Een veel voorkomende manier van bewegwijzering is gebruik maken van routeborden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen, formaten en vormen. Hierdoor kunnen we ze geheel opmaken in jouw huisstijl. Wil je iets unieks? Wij leveren ook houten borden gelasergraveerd met een lasergravure om bewegwijzering aan te geven. De mogelijkheden voor routeborden zijn eindeloos! Benieuwd geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Vraag offerte aan

Zuilen

Reclamezuilen zijn het visitekaartje van veel bedrijven of bedrijventerreinen. Het grote voordeel van een reclamezuil ten opzichte van gevelreclame is dat deze niet vast zit aan jouw pand. Toch worden reclamezuilen meestal ingezet als een ondersteunend onderdeel van de buitenreclame. Denk hierbij aan het aangeven van de ingang van een bedrijventerrein of oprit. Reclamezuilen zijn dubbelzijdig full-color te bedrukken en dit maakt ze uitermate geschikt voor gebruik langs de openbare weg.

Vraag offerte aan
Vlaggen

Vlaggen

Al eeuwenlang gebruikt men vlaggen en vaandels als buitenreclame of om de herkenbaarheid te vergroten. Dit maakt het dan ook een tijdloze vorm van buitenreclame. Tegenwoordig zijn er vele soorten en maten vlaggen op de markt. De vlaggen kunnen los geleverd worden, maar ook met een vlaggenmast. Liever niet zelf de mast inklimmen? Ons professionele montageteam plaatst de vlaggen en mast graag voor je!

Vraag offerte aan

De Inhaker

Laat je creativiteit de loop met de Inhaker, een modulair systeem waarmee je complete wanden of gesloten ruimtes kan creëren. Deze multifunctionele marketingtool biedt oneindig veel mogelijkheden voor een indrukwekkende visuele communicatie. Van een opvallende display, balie, wand tot zelfs een gesloten ruimte. Eventueel compleet met licht, geluid en beeld. Met de Inhaker zet je jouw merk of product in de schijnwerpers op een leuke én betaalbare manier.

Meer informatie

Vragen of interesse
op het gebied van bewegwijzering?

Met al meer dan 40 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met routing helpen wij je graag op weg naar het juiste product. Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan