Opvallende binnenreclame
voor die goede eerste indruk

Je hebt een prachtig pand, maar de identiteit van je bedrijf komt nog niet genoeg naar voren in je interieur? Dan is binnenreclame wat je bedrijf nodig heeft. En dat kunnen we op vele manieren voor je inzetten. Van de juiste huisstijlkleuren, een fotowand of privacy folie met je logo. Met binnenreclame zorg je voor een fijne sfeer binnen je bedrijf. Zowel voor je (potentiële) klanten, je team als ook voor nieuwe collega’s. Meer informatie vind je hieronder. Of neem contact op. We denken graag met je mee.

Soorten binnenreclame

Binnenreclame is er in zoveel soorten en maten. Van het vergroten van privacy tot je klanten letterlijk op weg helpen. Een geode sfeer zorgt ervoor dat je klanten graag bij je terugkomen. Wat je ideeën voor indoor reclame ook zijn, we kunnen je erover adviseren, het voor je ontwerpen en produceren. Laat je alvast inspireren door onderstaande mogelijkheden.

Waarom kiezen voor binnenreclame

Binnenreclame kunnen we voor je inzetten om bijvoorbeeld je producten op een unieke manier te promoten. Maar ook is het een zeer effectief communicatiemiddel voor subtiele branding of voor de algehele sfeer. Bijvoorbeeld met gepersonaliseerde prints of een foto aan de wand.

Reclame in je pand is overigens ook zeer functioneel. Met zonwerende folie op je ramen voorkom je bijvoorbeeld dat meubels verkleuren door uv-straling. Het verhoogt de privacy en – als je op kantoor werkt – je hebt geen last van een schittering in je beeldscherm. Ook je meubels blijven langer mooi. Zonder dat het de lichtinval vermindert.

In het kort:

  • Goed voor je branding
  • Verhoogt privacy
  • Creëert (extra) eigen sfeer
  • Functioneel (denk aan bewegwijzering of zonwerende folie)
Raamfolie

Onze werkwijze?

Wij geloven in unieke aanpak en maatwerk, waarbij we uw wensen grondig beluisteren en een op maat gemaakt advies bieden. Continu in gesprek blijven is voor ons essentieel om precies te leveren wat jij nodig hebt. Onze ruim 40 jaar ervaring vormt een stevige basis, maar we omarmen ook graag nieuwe uitdagingen.

Daag ons uit met jouw opdracht en samen streven we naar een prachtig eindresultaat. Voor binnen- of buitenreclame (of beide!). Onze kernwaarden van strikte planning en duidelijke communicatie waarborgen helderheid voor iedereen.

Alles onder één dak

Bij Schokker Producties vind je alles wat je nodig hebt. Van binnenreclame tot buitenreclame. Mooi en functioneel tegelijk. We kunnen zo je gehele bedrijfspand voorzien van je huisstijl en met autobelettering ook je wagenpark.

Neem contact op

Bekijk ons portfolio:

Boekehiem
Gemeenschappelijke ruimtes vernieuwd van Boekehiem

Met trots delen wij het succesvolle resultaat van ons recente project in samenwerking met woningcorporatie Elkien en Wits Vastgoedonderhoud. Op verzoek van Elkien hebben we, in nauwe samenwerking met Wits, het volledige complex van Locatie…

Bekijk deze case
Expert Gorredijk
Carwrapping voor Expert

Expert, de elektronica winkel die je overal vindt in Nederland. Voor de vestigingen in Gorredijk, Heereveen, Drachten hebben we de bedrijfswagens mogen voorzien van autobelettering / carwrapping. Je kunt nu helemaal niet meer om de Expert heen.

Bekijk deze case
Fespa Nederland Plein

Op de grootste internationale sign & print beurs hebben we de gezelligste plek van de beurs gecreëerd waar krachten gebundeld werden met 10 toonaangevende printpatners. Waarbij we samen als waardeketen / ecosysteem de toekomst van Nederlandse printindustrie werken. Opvallend Nederlands…

Bekijk deze case

Vragen of interesse
op het gebied van binnenreclame?

Wat je ook wilt presenteren, wij hebben altijd een passende oplossing. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden en hoe jij jouw bedrijf het beste kan presenteren. Neem contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan