Alles kan; de mogelijkheden zijn grenzeloos

Of het nu gaat om het ontwerp, de productie, of het totale standbouwproces, bij Schokker Producties staan we garant voor hoogwaardige service. Wij zijn toegewijd aan het realiseren van jouw zakelijke stand met zorg en aandacht, van concept tot oplevering.

Montage

Bij Schokker Producties streven we naar perfectie in elke fase van standbouw. Na goedkeuring van jouw 3D-voorstel zetten we het productieproces in gang. Onze ervaren vakmensen coördineren het gehele proces tot in de kleinste details. Wij voeren de montage van jouw stand uit met uiterste precisie, zodat jouw presentatie op de beurs de gewenste indruk maakt.

Vraag offerte aan

Demontage

Onze toewijding gaat verder dan alleen de opbouw. We zijn volledig op de hoogte van de op- en afbouwdagen en -tijden. Jij kunt onbezorgd vertrekken, wetende dat ons team de demontage met zorg en expertise zal uitvoeren. Na afloop van de beurs wordt jouw stand met aandacht afgebouwd. Eventuele audio- en videoapparatuur wordt getest en alles wordt zorgvuldig gedemonteerd voor veilig transport.

Vraag offerte aan

Opslag

Na demontage worden jouw standbouwmaterialen opgeslagen. Bij Schokker Producties begrijpen we het belang van betrouwbare opslag, en wij zorgen ervoor dat jouw materiaal veilig wordt bewaard voor toekomstige beurzen. Of het nu gaat om montage, demontage of opslag, bij Schokker Producties kun je rekenen op een naadloze uitvoering en maximale zorg voor jouw standbouwbehoeften. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service, van concept tot opslag.

Vraag offerte aan

Vragen of interesse
op het gebied van Montage, demontage & Opslag?

Met al meer dan 40 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met Montage, demontage & Opslag helpen wij je graag op weg naar het juiste product. Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan