Boekehiem,
vernieuwing en verbetering!

Klant: Elkien
Locatie: Locatie Boekehiem in Beetsterzwaag
Datum: Najaar 2023
Werk: Signing

Gemeenschappelijke ruimtes vernieuwd van Boekehiem

Met trots delen wij het succesvolle resultaat van ons recente project in samenwerking met woningcorporatie Elkien en Wits Vastgoedonderhoud. Op verzoek van Elkien hebben we, in nauwe samenwerking met Wits, het volledige complex van Locatie Boekehiem in Beetsterzwaag, een woongelegenheid met 29 appartementen voor ouderen, een welverdiende upgrade gegeven.

Aan de hand van Elkiens specifieke wensen hebben we onze ideeën gepresenteerd, wat resulteerde in vruchtbare gesprekken waarin een prachtig plan tot stand kwam. In het najaar van 2023 zijn we vervolgens gestart met de uitvoering van het project.

Wits Vastgoedonderhoud verzorgde onder andere het verfwerk, vernieuwde vloeren, installeerde nieuwe keukens in de woningen en transformeerde het externe aanzicht. Onze betrokkenheid richtte zich op de esthetische aspecten van het project, waarbij we specifiek de algehele aankleding en beleving van de locatie verzorgden.

We hebben de binnenkomst en de gemeenschappelijke ruimtes verrijkt met doordachte details, waaronder vernieuwde bewegwijzering (routing), een eigentijds gevellogo, nieuwe meubels, peesdoeken met prachtige foto’s uit de buurt (vastgelegd door wijlen fotograaf Sietse de Boer) interieurfolie, raamfolie en een levendige groene wand, verzorgd door Coolplants.

Het hoogtepunt van dit succesvolle project werd gemarkeerd op woensdag 24 januari, met een feestelijke afsluiting waarbij de bewoners van harte werden uitgenodigd. Het hoogtepunt van de dag was de onthulling van het laatste peesdoek in de entreehal, waarmee het project officieel werd afgerond. Dit moment vormde een viering van vernieuwing en verbetering, en we zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een verfrissende leefomgeving voor de bewoners van Locatie Boekehiem. Wij danken Elkien en Wits Vastgoedonderhoud voor het vertrouwen en de succesvolle samenwerking.

Gerelateerde diensten:

Vragen of interesse
over deze specifieke case?

Na het zien van deze case heb je misschien prangende vragen? Of heb je misschien zelf interesse in een soortgelijke stand-presentatie. In beide gevallen kun je gerust contact opnemen met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan