Historie van
Schokker Producties

1977 Belettering was een onontgonnen gebied, grafisch was er heel wat te winnen en presenteren had nog geen waardering. De ontwikkeling in de sign, print en standbouw gaat eigenlijk gelijk op met die van Schokker Producties.

Oorsprong
en beginjaren

De oorsprong van het bedrijf ligt op de Hegedyk in Langezwaag. Hier werden de eerste reklameborden op ambachtige wijze vervaardigd, stond de stand- bouw in de kinderschoenen en verscheen er op een mooie dag een heuse computer om letters digitaal te plotten.

Afbeelding: Hegedyk, Langezwaag 1984

Innovatie in
autobelettering

Autobelettering was eigenlijk een belangrijke rode draad in de ontwikkeling van het bedrijf. Waar in vroeger tijden autobelettering werd gespoten of zelfs nog met penseel werd aangebracht, kwamen er steeds betere folies en druktechnieken. Fleetmarketing deed z’n intrede. In korte tijd kon een heel wagenpark worden voorzien van een nieuwe belettering.

Afbeelding: Gemeentepolitie Smallingerland, in opdracht van DD Design

Groei en verhuizing
naar Jonkerslân

Vanaf 1989 vestigde het bedrijf zich in Jonkerslân. Hier was meer ruimte om invulling te geven aan de grotere ambities. Op gebied van automatisering, nieuwe print- en plottechnieken en opslag van standbouwproducten.

Afbeelding: Polaroid van pand in Jonkersland

Fotogalerij

Vragen of interesse
over ons bedrijf of expertises?

Wil je nog meer te weten komen over ons mooie familiebedrijf? Uiteraard vertellen we je graag meer. Uiteraard is het ook mogelijk om onze showroom te bezoeken.

Neem contact op