Ieder merk,
een eigen verhaal!

Klant: Lankhorst Engineered Products en Lankhorst Ropes
Toegepaste expertises: Re-branding + Signing

Voor Lankhorst Engineered Products en Lankhorst Ropes in Sneek (onder de paraplu van WireCo) hebben wij de volledige re-branding verzorgd. Met de introductie van de nieuwe huisstijl hebben we alle verlichte en onverlichte logo’s vervangen door slimme en hoogwaardige oplossingen.

Ons team heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe merkidentiteit naadloos is geïntegreerd. Elk detail is met zorg uitgevoerd om de visie van Lankhorst duidelijk naar voren te brengen. Het resultaat is een frisse en moderne look die goed past bij hun innovatieve karakter.

We hebben gekozen voor duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, zodat de nieuwe branding niet alleen mooi oogt, maar ook praktisch blijft. De foto’s van het eindresultaat laten duidelijk zien hoe onze aanpak heeft bijgedragen aan een mooie transformatie.

Neem een kijkje en zie hoe een doordachte re-branding het verschil kan maken.

Vragen of interesse
over deze specifieke case?

Na het zien van deze case heb je misschien prangende vragen? Of heb je misschien zelf interesse in een soortgelijke stand-presentatie. In beide gevallen kun je gerust contact opnemen met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan