Lasergraveren; van bieropener tot hapjesplank

Wist je dat wij ook de mooiste producten in huis kunnen lasergraveren? Naast het leveren en monteren van duurzame signing; maken, bewerken en personaliseren wij ook de meest unieke (relatie)geschenken. Onze laser graveermachine brandt jouw ontwerp met grote precisie in het door jou gekozen product.

Ontwerp

Iets door ons laten lasergraveren is heel gemakkelijk: je kiest een product (door jezelf of door ons aangeleverd), je maakt een eigen ontwerp of laat iets door ons ontwerpen en wij gaan ermee aan de slag!

Vraag offerte aan

Materiaal

Er zijn veel materialen geschikt voor het lasergraveren. Hout is één van de meest populaire materialen om te gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor kurk of leer. Daarnaast zijn ook materialen zoals acrylaat, karton, steen en rubber uitermate geschikt voor het lasergraveren.

Vraag offerte aan

Kosten

De prijs van het laserwerk is afhankelijk van de grootte van het ontwerp, aantal en eventuele kosten van het door jou gekozen product. Neem contact met ons op over je wensen en wij sturen je vrijblijvend een offerte.

Vraag offerte aan

Relatiegeschenken

Op zoek naar leuke en unieke (relatie)geschenken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Van het lasergraveren van een wijnkistje tot een gepersonaliseerd etiket op de wijnfles. Het is bij ons mogelijk.

Of toch liever een mok met eigen opdruk? De mogelijkheden zijn eindeloos! Mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Vragen of interesse
op het gebied van lasergraveren?

Met al meer dan 40 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met lasergraveren helpen wij je graag op weg naar het juiste product. Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Vraag offerte aan