Gevelreclame

Van ontwerp tot uitvoering. Geheel custom design in uw huisstijl.

Met gevelreclame zorg je ervoor dat je bedrijf beter opvalt en gemakkelijker te vinden is voor je bezoekers. Met de juiste gevelreclame kun je je bedrijf een professionele en aantrekkelijke uitstraling geven. Schokker Producties is gespecialiseerd in het verzorgen van een professionele gevelreclame.

Freesletters

Geef je bedrijfspand meer uitstraling met 3D letters. Wij frezen jou bedrijfsnaam of logo op maat. Kies voor bijvoorbeeld acrylaat, dibond, rvs, reboard of forex in alle mogelijke kleuren. Wij monteren de letters op afstandhouders wat zorgt voor een fraai 3D effect.

Doosletters

Wilt je de naam van je bedrijf of organisatie duidelijk op een pand hebben? Kies dan voor doosletters. Deze gevelletters worden gemaakt van gelast aluminium en gespoten in in elke gewenste RAL-kleur. Wilt u ook in het donker opvallen? Kies dan voor verlichte doosletters.

Gevelborden

Gevelborden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, vormen en maten. Direct gemonteerd op je pand of in een frame. Voor permanent- of tijdelijk gebruik. Schokker Producties levert topkwaliteit gevelborden en verzorgt ook ontwerp en montage.

Spandoekframe

Trek de aandacht van je klant met een geveldoek. In vele verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Wil jij een stoer buisframe als omlijsting om je doek of wil juist een slim textielframe wat niet zichtbaar is? Of wil je een XXL doek op je fabriekshal wat van grote afstand opvalt? Wij produceren en plaatsen de beste constructie naar jou wens.