Wandbekleding

Wanden zijn een uitgelezen kans om jouw interieur eenvoudig en snel een unieke uitstraling te geven. De grote oppervlakken lenen zich goed voor een gepersonaliseerd behang passend binnen jouw huisstijl of met een prachtige foto.

Daarnaast kun je met wandtekst of een textielframe op een effectieve manier een boodschap overdragen. Is de akoestiek niet prettig in jouw pand? Ook hier hebben wij oplossingen voor!

Behang

Voorzie iedere wand van een unieke uitstraling door te kiezen voor een gepersonaliseerd behang. Uitermate geschikt voor ieder interieur waar je een unieke draai aan wil geven. De behangsoorten die wij leveren zijn onder andere brandvertragend, geurloos en watervast. De innovatie wandbekleding MultiTexPro is een uniek soort behang die egaliserend, isolerend en geluiddempend is. Oneffenheden tot 4 mm op de muur werkt deze behangsoort feilloos weg! Voor elke vraag hebben wij een oplossing. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken die het beste bij jou passen.

Vraag offerte aan

Textielframe

Textielframes zijn uitermate geschikt voor diegene die van verandering houdt. Dit systeem maakt het mogelijk om eenvoudig en snel textieldoeken te wisselen waardoor je meteen een geheel nieuwe look kan bereiken in jouw interieur. Wil je een verlicht frame? Ook dat is mogelijk! Er is keuze uit verschillende textielsoorten die bedrukt kunnen worden met jouw ontwerp. Op zoek naar een akoestische oplossing? Ook hier hebben wij een antwoord op.

Vraag offerte aan

Roomdividers

Een ruimte indelen met roomdividers of een werkplek afschermen met een scheidingswand kan bijdragen aan de algehele sfeer op de werkvloer. Daarnaast zijn deze roomdividers een uitstekende oplossing voor iedere plek waar de akoestiek als niet prettig wordt ervaren. Bijvoorbeeld in een restaurant, museum of theater. Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor en de algehele gemoedstoestand van een ieder die in de ruimte is. Er kan gekozen worden voor gepersonaliseerde staande of rijdende roomdividers.

Vraag offerte aan

Wandtekst

Een mooie inspirerende quote, de slogan van je bedrijf of je bedrijfsnaam aan de wand. Het kan allemaal! Wandtekst is een effectieve manier om een boodschap over te dragen en door de eindeloos veel materialen die beschikbaar zijn ook enorm creatief toe te passen. De tekst kan met folie geplakt worden op de wand voor een egaal effect. Op zoek naar iets met meer impact? Kies dan bijvoorbeeld voor 3D freesletters. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en het gewenste effect.

Vraag offerte aan