Lasergraveren

Van bieropener tot hapjesplank, van hamer tot leren BBQ schort, wij lasergraveren (bijna) alles!

Wist je dat wij ook de mooiste producten in huis kunnen lasergraveren? Naast het leveren en monteren van duurzame signing; maken, bewerken en personaliseren wij ook de meest unieke (relatie)geschenken. Onze laser graveermachine brandt jouw ontwerp met grote precisie in het door jou gekozen product.

Vraag offerte aan


Ontwerp

Iets door ons laten lasergraveren is heel gemakkelijk: je kiest een product (door jezelf of door ons aangeleverd), je maakt een eigen ontwerp of laat iets door ons ontwerpen en wij gaan ermee aan de slag! 

Materiaal

Er zijn veel materialen geschikt voor het lasergraveren. Hout is één van de meest populaire materialen om te gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor kurk of leer. Daarnaast zijn ook materialen zoals acrylaat, karton, steen en rubber uitermate geschikt voor het lasergraveren.

Kosten

De prijs van het laserwerk is afhankelijk van de grootte van het ontwerp, aantal en eventuele kosten van het door jou gekozen product. Neem contact met ons op over je wensen en wij sturen je vrijblijvend een offerte.

Een greep uit ons werk

Onze laser brandt jouw ontwerp op het door jou gekozen product. Zie hieronder een aantal voorbeelden van de producten die wij hebben mogen maken.

Houten snijplank laten lasergraveren met een tekst en logo
Houten toilet bordje met lasergravure
houten plantensteker laten lasergraveren met een naam
Houten kist met namen en datum lasergraveren in hout.
Een houten hapjesplank laten lasergraveren als een jubileum cadeau
houten wijnkist lasergraveren met logo en bijpassende wijnfles met etiket in eigen huisstijl.

Relatiegeschenken

Op zoek naar leuke en unieke (relatie)geschenken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Van het lasergraveren van een wijnkistje tot een gepersonaliseerd etiket op de wijnfles. Het is bij ons mogelijk.

Of toch liever een mok met eigen opdruk? De mogelijkheden zijn eindeloos! Mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Wij verzorgen ook: