Drukwerk

Van briefpapier tot visitekaartje, drukwerk is onmisbaar voor jouw bedrijf! Wij bedrukken (bijna) alles!

Wist je dat wij ook drukwerk leveren passend binnen jouw huisstijl? Fysiek drukwerk levert emotie en beleving op en is daarom onmisbaar in het huidige digitale tijdperk. Met onze jarenlange ervaring in print helpen wij je dan ook graag met al je drukwerk.

 

Vraag offerte aan

Ontwerp

Lever je eigen ontwerp aan of laat iets door onze studio ontwerpen.

Materiaal

Er zijn veel unieke papiersoorten en afwerkingen mogelijk voor jouw drukwerk.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het formaat, aantal en eventuele ontwerp kosten.

Huisstijldragers

Huisstijldragers zijn alle middelen waarop jouw huisstijl gedrukt kan worden. De meeste voorkomende vormen van huisstijldragers zijn visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Er is natuurlijk veel meer waarop jouw huisstijl gedrukt kan worden. Op zoek naar iets bijzonders? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Vraag offerte aan

Posters en flyers

Posters en flyers zijn een budgetvriendelijke manier om jouw bedrijf of evenement te promoten en onder de aandacht te brengen. Geheel passend binnen jouw huisstijl zijn er vele soorten en maten verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten promotiemateriaal leverbaar in jouw huisstijl.

Vraag offerte aan

Stickers

Stickers zijn een ideale drager voor jouw huisstijl. Door de multifunctionele kwaliteit kun je stickers gebruiken als promotiemateriaal om weg te geven, maar ook om jouw materiaal te voorzien van jouw huisstijl. Stickers zijn verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten gebruik in allerlei soorten, maten en afwerkingen. Daarnaast bieden wij een oplossing voor allerlei soorten ondergronden, zoals: beton, steen, metaal en kunststof.Vraag offerte aan