Deuren en ramen

Deuren en ramen zijn een ideale ondergrond om te voorzien van ontwerp. Deze ontwerpen kunnen een bijdrage leveren aan het naar buiten dragen van jouw huisstijl, het aangeven van bewegwijzering en het verhogen van de sfeer in jouw pand.

Deursticker

Geen verf of kwast meer nodig met het gebruik van deurstickers. Je kunt kiezen voor de New Deco interieurfolie, maar er zijn ook mogelijkheden met een full-colour print. Denk hierbij aan een ontwerp met jouw huisstijl, het aangeven van bewegwijzering of een prachtige foto om het interieur op te fleuren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan

Raamsticker

Op zoek naar wat meer privacy op kantoor of een zonnewering die de warmte of schittering van de zon beperkt? Raamfolie is niet alleen mooi, maar ook ontzettend praktisch. De meeste raamfolies kunnen wij bedrukken met een full-colour print. Daarnaast kunnen wij unieke vormen snijden uit de folies en deze op de ramen monteren voor een unieke en sfeer verhogende uitstraling. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan

Zonwerende folie

Wordt het bij jouw op kantoor of in jouw bedrijfspand ook zo warm in de zomer? Zonwerende raamfolie is daar de perfecte oplossing voor. Door de zonwerende kwaliteit houdt het de warmte buiten en beperkt het de schitteringen van de zon.

Vraag offerte aan