De Inhaker

Laat je creativiteit de loop met de Inhaker, een modulair systeem waarmee je complete wanden of gesloten ruimtes kan creëren.

Deze multifunctionele marketingtool biedt oneindig veel mogelijkheden voor een indrukwekkende visuele communicatie. Van een opvallende display, balie, wand tot zelfs een gesloten ruimte. Eventueel compleet met licht, geluid en beeld. Met De Inhaker zet je jouw merk of product in de schijnwerpers op een leuke én betaalbare manier.

Vraag offerte aan


Ontwerp

Bespreek met ons wat het doel is en wij denken met je mee hoe dit gerealiseerd kan worden. Lever je eigen ontwerp aan of laat het door onze studio ontwerpen.

Flexibel

Eenvoudig in elkaar te zetten, makkelijk te vervoeren en er is veel ruimte voor creativiteit.

Materiaal

De Inhaker kan gebruik maken van panelen uit verschillende soorten, maten en materialen. De panelen kunnen verlicht en onverlicht geleverd worden.

Een greep uit ons werk

De Inhaker heeft oneindig veel toepassingen. Zie hieronder een aantal voorbeelden van de producten die wij hebben mogen maken.

Beeldbepalende signing

Waar begin je als je een pand gaat inrichten voor je bedrijf en wat is er allemaal mogelijk? In deze brochure ga je kennis maken met een kleine greep van die mogelijkheden. Jouw pand is namelijk niet alleen een plek om te werken, maar ook een visitekaartje voor potentiële klanten. Het is dan ook van belang dat jouw pand past bij jouw huisstijl.

Bekijk hier meer

Wij verzorgen ook