Autobelettering

Van ontwerp tot uitvoering. Geheel custom design in uw huisstijl.

Autoreclame is een slimme manier om uw bedrijfsnaam, logo en boodschap onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten en bedrijfspartners. Schokker Producties biedt diverse mogelijkheden voor passende autobelettering op maat. Van eenvoudige logo- en naamsvermelding tot een volledig ge-wrapte foodtruck. Wij vertalen uw wensen in een passend ontwerp!

Carwrapping

Carwrapping betekend letterlijk het inpakken van een auto. Hierbij wordt uw auto voorzien van speciaal ontwikkelde hoogwaardige vinylfolie die uw voertuig een compleet nieuwe look geeft en tegelijkertijd uw onderliggende (originele) lak bescherm! 

Wrap je gehele wagenpark

Bij Schokker Producties wrappen we niet alleen auto’s, maar ook bestelauto’s, bestelbussen, aanhangers, foodtrucks, vrachtwagens en bussen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Waarom spuiten als je kunt carwrappen

Wij hebben een ruim assortiment aan folie’s. Kom langs en bekijk onze beschikbare kleuren en texturen. Verander je auto van kleur, of kies bijvoorbeeld voor een stoere, matte of carbon folie.

Autoruiten blinderen

Wil je een stoere uitstraling voor jouw auto? Dan is het blinderen van autoruiten misschien wel iets voor jou. Naast dat er veiligheidsvoordelen aan zitten, zoals: zonwering en autoruiten die minder snel beslaan, zorgt het ook voor meer privacy en kan het verkleuring in het interieur voorkomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw auto.

Vraag offerte aan